EP2502 - часовник или GSM?

Часовник-телетефон не е нещо ново, но това е първият водоустойчив, противоударен, а смея и да кажа и стилен часовник с функции на всеки съвременен мобилен телефон. EP2502 е трибандов 900/1800/1900MHz GSM с OLED екран. Освен това екранът е чувствителен на допир, може да изобразява 260 000 цвята, голям е 1.3 инча, а разделителната му способност е 128x160 пиксела. Камерата е с разделителна способност 2 мегапиксела. Входящите позвънявания могат да бъдат с 64 тонална полифонична мелодия или звук във форматите MP3/MIDI/WAV,а към тях могат да бъдат прикрепени изображения или клипчета.
Мисля, че знам какво се питате в момента колко вградена памет има и дали поддържа разширителни карти:). Наличната вградена памет е с обем 512MB, но се поддържат и microSD T-flash карти до 2 GB. Разбира се на разположение на притежателите му е мултимедиен плеър, възпроизвеждащ изброените вече аудио формати, mp4 за клипчета и jpeg/gif за изображения. Как да се сдобиите с тях ли ? – имате няколко възможности: през WAP (има и вграден GPRS модул), през Bluetooth или през USB.
Стига толкова за екстрите, да напиша малко за основните функции и възможности на телефона:). Ако се сдобиете с такова нещо ще можете да записвате до 250 номера, да получавате и изпращатете sms и mms, да говорите до 3 часа и в standby режим ще му се радвате 160 часа. Ако трудно се събуждате всяка сутрин като мен, то тогава най-вероятно ще се възползвате и от алармата. За любители на игри има налична една за губене на време не знам дали има възможност за добавяне на други.
Цената е около 300 $.

2 коментара:

Анонимен каза...

Не бях чувал, че съществуват такива часовници, преди да прочета за този в блога. Това ме накара да потърся малко информация за този и други часовници с функции на GSM. Оказа се, че има и други, но наистина не открих друг водоустойчив и противоударен. Цената е приемлива и ако имах възможност да го пробвам на живо бих се замислил за евентуална покупка. Интересен етикет си сложил "хардуер".

Васил каза...

ихааа много яко! от къде мога да си закупя такъв?